3e jaar op rij beste paasbrood van Nederland

Paasbrood 2022

Nijkamp bakt het beste Paasbrood van Nederland!

24 maart 2023, Wageningen – De winnaar van de landelijke Paasbrood keuring van het Echte Bakkersgilde is Nijkamp, De Echte Bakker uit Holten en Zutphen. Martin Nijkamp en zijn team blijven de kwaliteit waarborgen door de eerste plaats. 

 

Keuring

Afgelopen weken konden alle Echte Bakkers van Nederland hun paasbroden insturen en deelnemen aan de voorrondes van de keuring. De elf Echte Bakkers met de hoogste score streden donderdag 23 maart in de finale om de bekers. Voor deze finalekeuring werden de paasbroden onaangekondigd gekocht in de winkels. De keuring is uitgevoerd door keurmeester Ton Deegenaars, technisch adviseur Marco van Scheijndel en Hans Som, voorman het Boulangerieteam.

De Paasbrood keuring was dit jaar weer van hoog niveau. “Er waren weer veel fanatieke bakkers, wat voor flink wat inzendingen zorgden.” aldus de keurmeesters. Er zijn in totaal 130 paasbroden gekeurd. “Niet alleen de voorrondes waren van hoog niveau maar ook zeker de finale. Het was een echte nek aan nek race, waarbij smaak de doorslaggevende factor was.” De keurmeesters konden niets meer zeggen dan dat zij het paasbrood van Nijkamp een zeer goed brood vonden met een prachtig model en een zeer goede smaak.

 

Teamprestatie

Gezien het een echte teamprestatie is, heeft het gehele team met een groot gevoel van trots de prijs in ontvangst mogen nemen: “We zijn heel trots dat we voor de derde keer op rij de winnaar zijn van de Paasbrood keuring. Ieder jaar steken we veel tijd in onze voorbereidingen. Je kunt de condities namelijk van voorgaande jaren niet exact nabootsen.”

 

Proef het zelf!

Nijkamp is aangesloten bij Het Echte Bakkersgilde; hier zijn circa 130 Echte Bakkers aangesloten. Zij mogen zich echter alleen Echte Bakker noemen als zij voldoen aan de strenge eisen op gebied van productkwaliteit en winkelbeleving. Wanneer je iets koopt bij Nijkamp, De Echte Bakker, weet je dus dat het van uitstekende kwaliteit is.

De Paasbrood keuring is een keuring onder alleen Echte Bakkers. Dit toont aan dat je met het paasbrood van Nijkamp de beste van Nederland in handen hebt. Geniet tijdens Pasen van de beste kwaliteit met het bekroonde brood van Nijkamp. Je vindt Nijkamp, De Echte Bakker in Holten en Zutphen. Online bestellen kan ook via echtebakkernijkamp.nl/paasassortiment.

Meer nieuws