Voorgerechten
(vanaf 17:00 uur)
-
Warm brood uit eigen bakkerij met dips
-
Carpaccio
rundercarpaccio, parmezaanse kaas, pesto en rucola
-
Garnalencocktail
noorse garnalen met avocado, appel en huisgemaakte cocktailsaus
-
Champignons Dordogne
aioli (als hoofdgerecht + €4,00)
-
Rundertataki
geserveerd met wakame, wasabimayonaise, sesamolie en sojasaus
-
Sallandse plaatham
met balsamico, notencrumble en tomaatjes
-
Tomatensoep of uiensoep
Hoofdgerechten
(vanaf 17:00 uur)
-
Kipsaté
aan de spies, geserveerd met satésaus en kroepoek
-
Zalm
zalm met gegrilde groentes en hollandaise - bosui saus
-
Holterburger 3.0
rundvleesburger met kaas op briochebol met komkommer, tomaat, tzatziki en ui
-
Malse Kogelbiefstuk
geserveerd met gebakken champignons, ui en pepersaus
-
Keune Schnitzel
schnitzel van de keun met gebakken champignons, ui, spek en paprika
-
Boerenschuur
voor twee personen, drie soorten vlees om te delen
-
Zeebaars
geserveerd met gamba's en hollandaisesaus
-
Groene curry
lichtpittige curry met groenten en rijst
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Liever zoete aardappelfriet? + €2,50