Voorgerechten
(vanaf 17:00 uur)
-
Warm brood uit eigen bakkerij met dips
-
Carpaccio
rundercarpaccio | Parmezaanse kaas | pesto | rucola
-
Gegratineerde gamba's
gamba's in warme kruidenboter | Parmezaanse kaas | brood om in te dippen
-
Champignons Dordogne
Aioli (als hoofdgerecht + €4,00)
-
Tonijn tataki
geserveerd met wasabimayonaise en zeewiersalade
-
Coppa di Parma
met meloen, mozzarella en balsamico
-
Tomatensoep of uiensoep
Hoofdgerechten
(vanaf 17:00 uur)
-
Kipsaté
aan de spies, geserveerd met satésaus en kroepoek
-
Zalm
zalm met gegrilde groentes en hollandaise - bosui saus
-
Holterburger 2.0
rundvleesburger op brioche met cheddar, bacon, tomaat, agurken, uienringen en nacho's
-
Malse Kogelbiefstuk (200 gram)
geserveerd met gebakken champignons en ui
-
Keune Schnitzel (200 gram)
schnitzel van de keun met gebakken champignons, ui, spek en paprika
-
Surf & Turf
sticky iberico fingers, gamba's en gegrilde groentes geserveerd met aioli
-
Boerenschuur
voor twee personen een plank met drie soorten vlees om te delen
-
Gevulde portobello
gevuld met noedels, groentes en sesamsaus
-
Zeebaars
geserveerd met gamba's en hollandaisesaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Liever zoete aardappelfriet? + €2,50