Voorgerechten
(vanaf 16:00 uur)
-
Warm brood uit eigen bakkerij met dips 4,95
-
Carpaccio 9,95
pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
-
Gerookte zalm 10,25
toast | mosterd dillesaus
-
Champignons Dordogne 7,95
bierbeslag | huisgemaakte Aïoli
-
Caprese 8,95
mozzarella | tomaat | basilicum | pesto
-
Tomatensoep 4,95
-
Rondje Nijkamp (vanaf 2 personen) p.p. 12,50
keuze van de chef uit bovenstaande voorgerechten
Hoofdgerechten
(vanaf 16:00 uur)
-
Kipsaté 16,50
satésaus
-
Zalm 18,50
hollandaise saus
-
Sallandse burger (100% rundvlees) 16,95
ambachtelijke bol | bacon | cheddar | tomaat | augurk | BBQ saus (ook Vega mogelijk)
-
Kogelbiefstuk 18,95
-
Schnitzel 15,95
gebakken champignon & ui
-
Mixed grill 19,95
kippendij | kalfsmedaillon | biefstuk geserveerd met drie verschillende koude sauzen
-
Vegakroketten 13,95
kaas | groente | bospaddenstoelen
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappels en salade