Voorgerechten
(vanaf 16:00 uur)
-
Warm brood uit eigen bakkerij met dips
-
Carpaccio
pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
-
Gamba's pil pil
pittige knoflookolie / gewokte groente / brood om te dippen
-
Champignons Dordogne
met warme knoflooksaus
-
Burrata
mozzarella | basilicum | balsamico | frisse salade
-
Tomatensoep of uiensoep
Hoofdgerechten
(vanaf 16:00 uur)
-
Kipsaté
aan de spies, geserveerd met satésaus, kroepoek en atjar
-
Pakketje van Zalm
zalm 'en papilotte' met citroen en verse groenten
-
Holterburger
ambachtelijke bol | bacon | cheddar | tomaat | augurk | BBQ saus (ook Vega mogelijk)
-
Malse Kogelbiefstuk (200 gram)
geserveerd met gebakken champignons en ui
-
Keune Schnitzel (200 gram)
schnitzel van de kein met gebakken champignons, ui, spek en paprika
-
Spareribs
langzaam gegaard en huisgemarineerd, geserveerd met twee sauzen naar keuze
-
Spies in de mix
spies met varkenshaas, kippendij en biefstuk en gegrilde groenten, geserveerd met warme knoflooksaus
-
Champignonspies
Champignons Dordogne met warme knoflooksaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappels en salade