A+ A A-

Historie

Echte Bakker Nijkamp is in 1930 begonnen in Dijkerhoek (Gemeente Rijssen-Holten). De bakkerij is van generatie tot generatie overgenomen. De huidige eigenaren van dit bloeiende bedrijf zijn Martin en Ingrid Nijkamp.

Martin’s ouders hebben het huidige filiaal in het centrum van Holten in 1980 geopend. De brood- en banketbakkerij werd uitgebreid met een lunchroom. Kort daarna volgde ook een verkooppunt voor ijs. Bakkerij Nijkamp is in dit jaar aangesloten bij het Echte Bakkersgilde.  Het gilde laat zien dat de aangesloten bakkerij voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bakkers binnen het gilde zijn echte vaklieden die hun ambacht een warm hart toedragen.

In 1987 opende Echte Bakker Nijkamp een tweede filiaal in Zutphen. Hier kunnen klanten dagelijks terecht voor brood- en banketproducten. Ook is er een kleine lunchroom voor een heerlijk kopje koffie, gebak uit eigen bakkerij of vers belegde broodjes.

In 1997 hebben Martin en Ingrid Nijkamp het bedrijf overgenomen. Zij hebben de winkel volledig verbouwd en het assortiment uitgebreid. De lunchroom is uitgebreid tot 80 zitplaatsen en met een buitenterras. De ijssalon is omgebouwd tot een Italiaanse ijssalon waar dagelijks vers ambachtelijk ijs gemaakt wordt.

Martin en Ingrid houden zich dagelijks bezig met vernieuwingen en verbeteringen. Martin is continue op zoek naar manieren om producten nog meer te verbeteren. Dit is regelmatig bekroond met mooie prijzen. Zijn stollen zijn bekroond en hij ontving twee keer de titel ‘beste oliebollen van Nederland’ van het Echte Bakkersgilde. In 2010 stond Martin op de derde plaats van de oliebollentest van het Algemeen Dagblad.

Dit alles realiseren Martin en Ingrid met een enthousiast team, dat open staat voor nieuwe ideeën en het volgen van cursussen. Zowel op het gebied van brood en banket, als op het gebied van ijs en horeca. Samen met een heel groot en gezellig team staat Echte Bakker Nijkamp elke dag voor u klaar.

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN